søndag 5. februar 2012

Utfordringer.

Det er ikke skjelden at jeg gaper over for mye. 
Jeg har f.eks. meldt meg på en puteutfordring hos Quilt i Norge. I januar skulle det være pute med sirkler og rundinger. Det rakk jeg ikke, så da tyr jeg til en pute fra 2001. Da var jeg på kurs med Anne Birkeland om log cabin i forskjellige varianter. Et resultat ble disse putene med Off senter. Synes de ble bra runde!
En annen utfordring er å ta noen sammensydde biter som er til overs, og lage noe helt nytt.
For noen år siden sydde jeg endel trekk til Kleenex-bokser, men så gikk de ut av handelen. Det går jo ikke ann å kaste trekkene for det.......
Plutselig oppdaget jeg at de passet akkurat på en tennbrikett-boks. 
Det var bare å sy på kant av en gammel dongeribukse oppe og nede.
Dette ble en passelig røff utgave til slikt bruk etter min mening.

Cecilie

7 kommentarer:

RandiT sa...

Herlig gjenbruk som jeg virkelig har sansen for. Er nok altfor dårlig på det selv:)Flotte produkter:)

Bjørg sa...

Veldig bra Cecilie!

lappetussa-Ingunn sa...

Det ble ett bra resultat av noe som ikke kunne nyttes lenger! Ikke dumt med sånne utfordringer, men det er selvfølgelig ikke alltid at tida strekker til. Ha en fin dag!

Edny sine puslerier sa...

Av og til må man ta en vri når man er i beit. -Og dette ble jo riktig bra! Godt å se at det ikke er bare jeg som ikke har hjerte til å kaste noe. Man vet jo aldri når man kan få bruk for det!
Ha ei fin og kreativ uke;)

Grete sa...

Det ble jo et kjempefint trekk til tennbrikettene, og jeg har veldig forståelse for at alt spares på! Det kommer ofte til nytte! Morsom log cabin i putene!

ahli sa...

Kjembe bra.

Astrid

Torild sa...

Så flink du er. Alle har vi vel noe som har ligget lenge, både ferdige og uferdige produkter.Flotte produkter du fikk ut av det.Hilsen Torild