mandag 9. april 2012

Retro påskeløper eller....

Nå må det jo passe å få med påskeløperen min.
Helt i starten av min lappekariere, sydde jeg slike løpere. Det var forrige gang det var moderne med blonder.
Det ble også sydd noen med gule striper, og de tok jeg en dag og strippet for skråbånd og blonder. Så ble de kuttet opp og supplert med grønt. Siden det ble for lite av det mørke grønne, måtte også noe skarp grønt legges til.
Denne løperen sydde jeg også forrige gang dette mønsteret var populært, og siden det blir mange løpere etterhvert, bestemte jeg meg for at påskeløperen skulle ha samme størrelse som denne.
Så ble den gulgrønne brukt som bakstykke og løperne quiltet sammen. Dette var i min spede begynnelse med frihåndsquilting, så det egner seg ikke for nærbilde! Det er jo kjekt å se at ting forbedrer seg.
Om dette kan kalles en retroløper er jeg ikke så sikker på, men det er ihvertfall gjennbruk av gamle ting og det synes jeg er kjekt.


Cecilie

6 kommentarer:

Grete sa...

Kjekt med 2 i 1-løper! Og fint å gi nytt liv til ting en føler har gått litt ut på dato.

Edny sine puslerier sa...

Dette var lurt;) Vet ikke hvor mange ganger jeg flytter på gammel lappeteknikk, men har ikke hjerte til å kaste det heller. Nå fikk jeg noe å tenke på. Kanskje noe av det kan kombineres og komme til heder og verdighet igjen;)

margrethe.jaastad@live.no sa...

Hei
Sånn 2 sidsløper er en smart ting å sy,for de som kan det!Har massevis av mønster på slikt,men aldri fått meg til å starte enda.Påske og 17.mai løper er ingen dum ide å ha.Ha en fin uke Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

Bjørg sa...

Dette kalles vel gjenbruk, meget vellykket sådan!

annemariesquilt sa...

Dette var kreativt ;-))

Elisabeth sa...

Sneidig med to-i-en løper. Likte den godt. Takk for i gårkveld. Trivelig du kom.
Elisabeth