tirsdag 12. juni 2012

Slumreteppe for min kjære, Arrowhead.

Arne fyllte nylig 61 år. Fremdeles løper han på alle fjelltopper, men  stresslessen er nå god å ha da, når han vel er hjemme igjen. Da kan det jo være deilig å tulle seg inn i et slumreteppe.........
 Vi har en loftsstue som er gjordt om til lekerom for barnebarna. Der er det også et bilteppe. Men når det ikke er noen barn som leker, kan teppet og kroken brukes til noe annet.
Jeg satte maljer i hjørnene på teppet, og skruer i veggen. Og vips, en fiks ferdig Designvegg!!
Jeg hadde funnet et artig mønster hos "Anne Marie Quilt" som heter "Arrowhead". 
Hun hadde funnet mønsterert hos Quiltmaker, og linken til mønsteret er HER.
Det  ligger inntil videre ute som gratismønster. Derfor er der lurt å gå inn og laste ned mønstert fortest mulig. Det er veldig greit forklart, og enkelt å sy.

Jeg brukte det samme mørkeblå stoffet på hele teppet, men det lyse er 14 forskjellige stoffer, med 3 ruter av hver.
På designveggen min var det lett å plassere utover de forskjellige rutene. De lyseste er øverst til venstre, de mørkeste nederst til høyre.
Siden teppet skulle ligge i en stol, trengte det ikke være så stort, og jeg valgte å ikke ha ekstra kanter på.
Baksiden er mellomblå fleece, og teppet er frihåndsquiltet på maskin.
Teppet er 135 x 155 cm stort.
Nå er det bare å kose seg med avisene og en eller flere kopper kaffe. ... og når kallen ikke er hjemme, kan jeg låne teppet.

Cecilie

9 kommentarer:

arnedro sa...

Vi får sjå om det blir mest utlån eller bruk. Skal du føre statistikken?

Margit sa...

Nææh så fint det vart i "to farger" !! Eg har også sett dette mønsteret tidligere men ikkje laga noko - Gratulerer til både deg og mannen som fekk eit nytt teppe ;O)Kjempefint!

Edny sine puslerier sa...

For et fint og deilig teppe! Gave til nytte og glede;) Kanskje det er plass til begge samtidig under teppet også;) Det med designveggen var kjempesmart!! Takk for trivelig samvær i helgen!

Unknown sa...

Ett herlig teppe i fine farver. Det kommer dere til å ha glede av lenge. Designveggen din er kjempe smart. Ha en fin uke

ahli sa...

Kjempefint teppe og det var smart med den veggen. Du må nok spørre fint om å få låne det teppet.
Takk for en trivelig helg.

Astrid

Trines hobby sa...

Så lur designveggen din var! Teppet var flott, og fleese på baksida er sååå deilig. Takk for trivelig helg sammen:))

Anne Lise sa...

Kjempefint teppe. Nydelige farger og et flott mønster. Tenker nok både mannen og kanskje andre hviler godt under det...:-))

lappetussa-Ingunn sa...

Så fint ett teppe. Godt å ha på kjølige kvelder. Jeg har lagd brikke med samme mønster. Syns det var gøy å lage det, så det blir flere. Kanskje ett teppe tilslutt?

NLQ Photo sa...

Det var eit flott teppe!! Takkar for fine bilder og tips om kvar du fann mønsteret, så no har eg laga eit innlegg på vår blogg og linka til ma. ditt innlegg. Takk for besøk og kjekt vis og fortel! Ser du har den flotte løparen du viste i headingen på bloggen, er dette sjølvlaga mønster eller finst det å få kjøpt eller på nettet et sted?
Helsing Nordfjord Lappe og quilteklubb v/Mariann