søndag 24. januar 2016

Oppgradering av sykrok!!!

Min bedre halvdel begynner aldri å lete etter meg før han har sjekket sykroken, for det er der jeg oppholder meg mest. Vi bygget huset vårt for 27 år siden, etter en brann. Med 5 barn fra 1 til 11 år, trengtes et stort spisebord i nærheten av kjøkkenet. Og skulle jeg få sydd noe, måtte sykroken også være i nærheten der. Men nå er alle barna for lengst voksne, og plutselig trengte vi ikke så stort spisebord til daglig. (Et annet spisebord står lenger borte, til besøk).
Bordet fikk IKEA kjøkkenskap under, og ble til et perfekt skjærebord med tilgang fra 3 sider. Bildet er tatt fra kjøkkenet, så det er mest praktisk å spise her til daglig. To barstoler gjør susen. Den åpne hyllen innerst er flott å stable leker i, når barnebarna er på besøk.
Det har kommet benk på hele kortenden av huset, med 3 nye kommoder under. Under bordet ble det litt plass mellom skapene, og der er det nå lange hyller til div. vliselinruller ol.
Her er nærbilde av benken bak skjærebordet, med nedsenket symaskin. Kjekt å sitte foran vinduet å få masse lys. Det vender mot nord, så det er aldri direkte sol.
Her er overgangen til den gamle sykroken. Det er en grei plassering for broderimaskinen.
Lenge siden det har vært så mye plass på benken i denne kroken.
Det har også blitt god plass til strykejernet når småsømmer skal presses.
Vår yngste sønn er snekker, og tok seg av hele ominnredningen.
Nå har jeg fått tatt grovryddingen, men finjusteringer står igjen. 
Forresten var mine 2 sønner enige om at sykrok nå var feil betegnelse, men jeg tviler på at noe annet navn vil få fotfeste i familien!
Jeg koser meg her uansett!!!!


Cecilie

2 kommentarer:

Edny sine puslerier sa...

Så herlig, Cecilie! Supert syrom. Vel fortjent. Nyt hvert minutt du får bruke det;)

Trines hobby sa...

Heilt toppers! Ikke rart at du produserer mye fint:)