søndag 8. januar 2012

Bedre sent enn aldri..........

13. dag jul er det visst mange som er enige om at julen skal ut, men ikke her i huset. Vi holder det gående til 20. dag. Det er faktisk gammel tradisjon her på gården.
Og jeg som elsker julen, er glad til. Prøver å holde på den lengst mulig, men at den siste julepynten ikke kom opp før 13. dag, var vel kanskje å ta litt vel hardt i!!! Men så skjedde altså, og grunnen var jo selvfølgelig at jeg ikke rakk å bli ferdig før jul.
På Quilt i Norge innviterte Rita til Sewalong på SewHappy-Me. Det var 7 stichery-motiver som gikk over 7 måneder og det skulle ende opp med dette:
 Jeg broderte i vei og motivene er jo helt nydelige. Brukte Cottage Garden Threads som jeg liker veldig godt å brodere med. (Håndfarget tråd fra Australia). Teksten oversatte jeg til norsk.
Her følger nærbilder:
 

 
 
Men en slik "flagg"rekke hadde jeg ikke lyst på, og ville heller lage et teppe. Masse rester hadde jeg også av julestoffer, så jeg satte igang. Alle rester ble brukt:
Tilslutt ble teppe på 44" x 55,5"" ( 112 x 131 cm). Det var vel ikke så stort jeg hadde tenkt i utgangspunktet, men, men...........

Nå er teppet (nesten) ferdig. Skal bruke neste lappesamling til å sy ned lukkekanten, så er det klart til neste jul !!!!!!!!!!!!

Cecilie


7 kommentarer:

Trines hobby sa...

Nydelige motiv! jeg er enig med deg, slike flaggrekker er litt "unorske" og heller ikke min smak:) Å lage teppe av motivene var en smart ide, det ble flott! Lykke til med jula videre, her er den pakket bort for denne gang.
Trine

RandiT sa...

Å hurra for at det er noe som heter 20-dag jul:) Her i huset beholder vi den så lenge som mulig:)Og kjempesøte motiver som passet veldig godt som veggteppe:)

Grete sa...

Så koselige motiv! Og jeg er enig med deg i at teppe var en veldig fin løsning!

arnedro sa...

.... og fint vart det.

2ne sa...

Et kjempeflott bilde du har laget - og så koselig det blir og få på veggen når desember kommer igjen :-)

Bjørg sa...

Du er så flink og produktiv! Veldig fint!

ahli sa...

Kjempeflott teppe. Dette kan du være stolt av.

Astrid