mandag 7. mai 2012

Gode ferieminner og en fisk.

Sist sommer var ikke av de varmeste på våre kanter, og lengselen etter en skikkelig badeferie ble etter hvert stor. Valget falt på Tyrkia i høstferien.
Vi havnet i byen Allanya, på et hotell som het Balic. Dette hotellet hadde en fisk som logo. Den fantes på håndklær og duker, og også i stort format på hotellveggen.
Jeg synes det er gøy å sy minner fra der vi har vært på ferie, og denne gangen ble det en løper med fisker. Motivet ble endret litt på størrelse, så det skulle passe til stoffbitene.
 Alle stoffbitene er 5.5" lange og 2" eller 1.5" brede. De ble sydd i remser og vrangsydd mot vatt og bakstykkke. Dermed var løperen ferdig quiltet med en gang. Motivene ble stichet etter at løperen var ferdig sydd, ikke helt etter beregningen, men det gikk greit. Stoffet ble litt rynkete, men det tåles.
Dette er en "enveis"løper, siden den skulle ligge på buffe'en vår. Den fikk avkuttede hjørner slik at den skulle passe perfekt der den er lagt!
Løperen ble 124 cm lang og er 33 cm bred.

Nå håper jeg at vi kan få nyte badelivets gleder litt mere denne sommeren, men Tyrkiaferie kan jeg godt gjenta uansett..............


Cecilie

6 kommentarer:

RandiT sa...

Fin løper med tøffe fisker! Herlig med blått:)

Edny sine puslerier sa...

Veldig stilig disse fiskene;) Så tøft at du kom på å sy dem;)

lappetussa-Ingunn sa...

Så flott en duk! Ingen dum ide å ta vare på minnene på den måten. Håper vi får mange flotte dager i sommer!

Grete sa...

Morsom måte å ta vare på ferieminnene på! Og blåfargene er som havet -ute på dypet -synes jeg å huske.....

Unknown sa...

Herlige blå farver du har brukt i løperen din. Fiskene du har brodert passer fint inn. Denne løperen kommer dere til å ha glede av lenge.

MITT FARGERIKE sa...

Artig ferieminne du har laga deg.